SK - Slovenská CZ - Česká EN - Anglická PL - Polská RO - Rumunská RU - Ruská TR - Turecká UA - Ukrajinská
SK - Slovenská
  • CZ - Česká
  • EN - Anglická
  • PL - Polská
  • RO - Rumunská
  • RU - Ruská
  • TR - Turecká
  • UA - Ukrajinská

Spoločnosť Bioveta, a.s. sa zúčastnila na 27. Kongrese IPVS (International Pig Veterinary Society) a 15. Európskom sympóziu manažmentu zdravia ošípaných, Lipsko, 3. – 7. júna 2024

Hlavná stránka Novinky Aktuality Spoločnosť Bioveta, a.s. sa zúčastnila na 27. Kongrese IPVS (International Pig Veterinary Society) a 15. Európskom sympóziu manažmentu zdravia ošípaných, Lipsko, 3. – 7. júna 2024

12.6.2024

Spoločnosť Bioveta, a.s. sa zúčastnila na 27. Kongrese IPVS (International Pig Veterinary Society) a 15. Európskom sympóziu manažmentu zdravia ošípaných, Lipsko, 3. – 7. júna 2024 Organizátori tohtoročného Kongresu IPVS si len ťažko mohli vybrať vhodnejšie miesto ako historické mesto Lipsko. Pri príprave sa navyše spojili s jedným z najváženejších partnerov – Univerzitou v Lipsku (založ. 1409).

Tím spoločnosti Bioveta, a. s. a jej  vybraní hostia sa začiatkom júna pripojili k viac ako 2 700 delegátom zo 65 krajín, ktorí na toto podujatie do historického mesta prišli. Spoločnosť poskytla príležitosť skupine 20-tich medzinárodných partnerov užiť si množstvo prednášok, prezentácií, vedeckých posterov a zapojiť sa do hodín neformálnych diskusií, výmeny skúseností a učenia sa od prezentujúcich aj navzájom.

Pre tím Bioveta v zastúpení MVDr. Raška, p. Vojtěch a MVDr. Rosival bola hlavným cieľom, okrem poskytnutia podmienok na produktívny pobyt hosťom, aj reprezentácia značky a jej portfólia očkovacích látok pre ošípané na medzinárodnej scéne. Pobyt v Lipsku začal uvítacím stretnutím Biovety, po ktorom nasledovali tri dni formálnych a neformálnych diskusií v jej stánku.

Špeciálna večera organizovaná pre účastníkov v areáli lipskej ZOO bola asi najlepším spôsobom, ako ukončiť neformálnu časť kongresu.

Pri príchode do Lipska sme sa zišli ako profesionáli, ktorých spája spoločný záujem o zdravie zvierat. Mesto sme opustili ako priatelia!

 

   

 



Sdílet: tw.png, 637B fb3.png, 512B gg.png, 716B in.png, 595B